Εταιρικό Προφίλ

Η ΕΞΟΧΑ ΕΠΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2003 με έδρα τον Δήμο Θερμαϊκού, νομού Θεσσαλονίκης. Εντός του 2004 η εταιρία, θεωρώντας επιχειρηματική ευκαιρία την ενασχόληση της με νέες δραστηριότητες επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε τομείς εξειδικευμένου Consulting σε θέματα Marketing & Έρευνας Αγοράς, ενώ από το τέλος του 2004 προχώρησε σε ανάληψη αντιπροσωπειών εξειδικευμένου λογισμικού και εφαρμογών πληροφορικής από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού.


Σήμερα η ΕΞΟΧΑ ΕΠΕ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών στην ελληνική και διεθνή αγορά, και αποτελεί έναν ιδανικό συνεργάτη για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και οργανισμούς.

 

Στελέχη μας : Άνθρωποι με όρεξη για Δημιουργία, με εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, με προϋπηρεσία σε τομείς πωλήσεων, μάρκετινγκ και νέων τεχνολογιών στην ελληνική και διεθνή αγορά. Τα στελέχη μας συνδυάζουν ακαδημαϊκή εκπαίδευση και υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση στους τομείς ειδίκευσης τους, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ανθρώπους, τις εταιρίες και τους οργανισμούς που μας εμπιστεύονται καθημερινά.

Exoha.com - New Technologies © 2024