Live Model - Intellicorp

Live Model - Intellicorp
Κωδ. προϊόντος: Live Model - Intellicorp
Πόντοι: 0
Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα
Τιμή: 0.00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0.00€

Η εφαρμογή LiveModel αποτελεί ένα ευέλικτο και δυναμικό περιβάλλον για τον σχεδιασμό, εκτίμηση και βελτιστοποίηση διαδικασιών SAP στην επιχείρηση σας.

Η εφαρμογή LiveModel παρέχει μια πλήρη απεικόνηση των διαδικασιών SAP της επιχείρησης σας με τη χρήση εύχρηστων γραφικών, από την ευθύνη καθε τμήματος, μέσω διαδικασιών και συναλλαγών SAP (SAP processes & transactions), ως τις συναλλαγές λογισμικού (software transactions) που αυτοματοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες. Επίσης παρέχεται πληροφόρηση σε επίπεδο ρόλων και ευθυνών. 

Η εφαρμογή LiveModel περιλαμβάνει εργαλεία που απλοποιούν τις διαδικασίες που αφορούν την διαχείριση των διαδικασιών στο σύστημα SAP. Υποστηρίζονται πολλοί διαφορετικοί τύποι διαγραμμάτων όπως: decomposition, cross-functional flow, swimlane, tree και matrix. Τα διαγράμματα παρέχουν δυνατότητες παραμετροποίησης και ανταποκρίνονται αυτόματα στις αλλαγές των υποδειγμάτων.

Ειδικές προηγμένες λειτουργίες σχεδιάστηκαν με στόχο να βοηθήσουν τις εταιρίες να υιοθετήσοθν μια προσέγγιση 'template' στην ανάπτυξη διαδικασιών στο σύστημα  SAP. Παγκόσμιες Διαδικασίες καλών πρακτικών ("best practice processes") μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Επιχειρηματικοί χρήστες και στελέχη ανάπτυξης διαδικασιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενσωματωμένη εφαρμογή σύγκρισης λειτουργιών ("comparison functionality") ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στον τρόπο αλλαγής των διαδικασιών.

Διασύνδεση με εφαρμογές τρίτων (Third-party integrations) όπως το QualityCenter™, SAP Solution Manager και Microsoft SharePoint διασφαλίζουν την επαναχρησιμοποίηση των διαδικασιών σας για όλη την διάρκεια τους. 

Δείτε ζωντανά τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες στο σύστημα SAP μέσω της εφαρμογής LiveModel.

Επικοινωνήστε με την ΕΞΟΧΑ σήμερα για πληροφορίες και δυνατότητες δοκιμής των λύσεων της Innowera και ως ειδική προσφορά παρέχουμε επιπροσθέτως ευνοικούς όρους χρήσης της πλατφόρμας eTender για δραστική μείωση του κόστους προμηθειών. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνηστε με την ΕΞΟΧΑ στο info@exoha.biz.  

 

Γράψε μια αξιολόγηση

Όνομα:


Αξιολόγηση: Σημείωση: Η HTML δεν μεταφράζεται!

Εκτίμηση: Κακή            Καλή

Πληκτρολόγησε τον κωδικό που βλέπεις στο παρακάτω κουτάκι:Exoha.com - New Technologies © 2022